Problematisk at finde den rigtige støvsuger

Problematisk at finde den rigtige støvsuger

Det kan være ligesom at finde ud af en jungle, når du bevæger dig ind på markedet med støvsugere, der findes nemlig helt vildt mange forskellige støvsugere på markedet. Det kan være meget svært at finde den helt rigtige til dit hjem, men måske det her kan hjælpe dig, fordi så vil jeg nævne nogle ting du kan gå ud fra når du kigger på støvsugere.

God energiklasse

Hvis man støvsuger ligeså meget som en gennemsnitlig familie, så kommer du til at bruge den minimum et par gange i ugen, hvilket gør at hvis du vælger en tilfældig støvsuger. Så kan din elregning bare fra den af, løber op i ret mange penge fordi den har en dårlig energiklasse, det er der selvfølgelig ingen der har lyst til at få. Så du skal sikre som noget at det første du kigger på, det er at din kommende støvsuger har en god energiklasse, så du bruger mindst muligt på driften om året.

Prisniveau

En rigtig god kvalitets støvsuger koster selvfølgelig lidt penge at købe, det kan også godt tage noget tid at finde den helt rigtige pris, så du går fra købet med en god mavefornemmelse. En god mellemvej kan være en middelklasses støvsuger, hvis økonomien ikke er til at købe en meget dyr model, man skal i hvert fald undgå de helt billige modeller. En billig model holder typisk ikke deres sugeevne i lang tid, samt de er ikke ligeså holdbare i flere år.

Hvor kan du finde den rigtige

I stedet for at du skal ind på mange forskellige hjemmesider, kan det være en god ide at kigge på en hjemmeside, som har testet nogle forskellige slags støvsugere. Jeg har flittigt brugt Testoverblikket.dk til at læse om forskellige produkter, om det er til køkkenet eller andet sted i huset, så har de typisk skrevet om det. De har også testet støvsugere, hvor prisniveauet er meget forskellige, så der er en til enhver smag.

Hvad skal den kunne bruges til

Om du vil have en støvsuger med eller uden pose, så kan du frit vælge fordi der er fordele og ulemper ved dem begge, jeg vil prøve at fortælle ulemperne ved begge to så du får et indblik før du køber. En poseløs støvsuger er rigtig god i et normalt hjem uden dyr, fordi du skal ikke bruge penge på dyre støvsuge poser, men hvis du har dyrt kan den hurtigt blive stoppet med hår. En støvsuger med pose er rigtig god til et hjem med dyr, fordi så ryger hårene i posen fremfor en beholder, men der skal så tilkøbes støvsuge poser hvilket godt kan være lidt dyre i indkøb.