Making Money med artikler: Banner reklamer

Making Money med artikler: Banner reklamer

Når du forsøger at tjene penge ud af artiklerne på din hjemmeside, er det vigtigt at effektivt fremme dit websted, så du vil tiltrække kunder og de kan se bare hvad en god, kvalitet site du har. Der er flere måder så markedet og fremme din hjemmeside, en af dem er dog banner reklamer.

Hvad Banner annoncer kan gøre For dig

Bannerannoncer kan hjælpe med at bringe besøgende fra andre websteder til din egen. Selv om månedlige gebyrer kan være dyrt at annoncere på høj trafik websteder, i sidste ende kan det være billigere og/eller en hurtigere måde at begynde at se betydelige indtægter fra din hjemmeside indsats, snarere end venter på SEO teknikker til at medbringe dit eget websted til toppen af søgning søgemaskinens resultater. Bortset fra at betale for at annoncere på en andens hjemmeside, er der også gratis banner udveksling at vælge imellem. Vi vil se på fordele og ulemper ved hver banner reklame metode nedenstående.

Gratis Banner udveksling

Gratis banner udveksling er når du og andre websteder udveksle hinandens bannere. Deres banner vil gå på dit websted og din banner vil gå en deres site. Selv om denne mulighed er gratis, er der to hovedproblemer med det. Først, hvis du ønsker dit banner på et betydeligt antal af websteder, vil det betyde roder dit eget site med disse bannere. Dette kunne selv skudt du i foden, hvis du kører en affiliate hjemmeside, fordi i stedet for at klikke på dit affilierede links, dine besøgende kan klikke på din banner exchange links. For det andet, du skal være virkelig forsigtig med typerne af websteder, som du udveksle bannere med. Nogle sites som at samle en masse bannere, således at de kan være en adresseliste eller et portalwebsted og ikke skal have nogen reel indhold. Disse “banner gårde” eller “link gårde” ikke vil gøre noget positivt for dit websted, og i mellemtiden, du vil bringe dem potentielle trafik.

Betalt bannerreklamer

Som vi så ovenfor, betales bannerreklamer koster penge, men de vil i sidste ende betale hvis du vælger rigtige. Du skal sikre, at webstedet producerer mængden trafik, som de siger, og at de har din annonce placeres på en måde, der inviterer besøgende til at klikke uden at være alt for påtrængende. Du også ønsker at vælge et websted, der ikke hus for mange andre bannere på samme side som din, eller at der er ingen konkurrent links på samme side.

Alt i alt kan bannerannoncer ende med at blive profitabel for du site, hvis du griber det rigtigt. Hvis du beslutter at tjekke ud banner annonce som en marketing avenue, Sørg for at holde de ovennævnte tips i tankerne.