Tjene flere penge online

Tjene flere penge online

Den nemme måde at formere din indkomst

Hvis du har fået en hjemmeside og har tiltrukket nogle gode trafik til det, vil du sandsynligvis føle tilfreds med dig selv.

Men du kan stadig gå glip af en chance for at tredoble dit salg (eller mere!).

Tænk på alle de mennesker, der besøger dit websted bare én gang og aldrig tilbage igen. Hvordan kraftfuld ville det være, hvis du kunne fange deres e-mail-adresser og opbygge en mailing liste?

Lad mig også spørge dig, ville du hellere købe fra personlig anbefaling eller fra en fremmed? Selvfølgelig, føler de fleste af os mere komfortabel, køb fra en person, vi føler, vi kender.

Måske skulle du overveje at få en Auto Responder til din hjemmeside. Autosvar kan sende automatiske svar og pre-skrevet e-mails efter at have modtaget en e-mail. De kan også sættes op til at sende ud en forudindstillet sekvens af e-mails.

Auto respondere tilbyder en fantastisk mulighed for at opbygge et forhold med besøgende på dit websted. Efter opbygning af dette forhold over flere dage eller uger, har undersøgelser vist, at du er mere end fem eller seks gange så stor sandsynlighed for at gøre et salg!

Overveje, hvordan magtfulde det kunne være når du finde eller udvikle et nyt produkt, du har en liste over abonnenter, der har tillid til dig og ved, at du er en ekspert på dit område. Nu du personligt anbefale dem dit produkt, i stedet for sælger, dit salg vil bogstaveligt talt tage ud.

Hvis du ikke bygger en liste over dine kunder, glip du af en enorm mulighed!