Sådan vælger du den bedste Crypto Wallet

Der er mange muligheder for at beskytte din investering i kryptovaluta. Først skal du vælge den rigtige kryptotegnebog til dig. Trezor One tegnebogen er den mest sikre. En anden fremragende mulighed er Trezor Model T. Der er mange andre muligheder for tegnebøger, såsom hovedbogsprodukter. Det burde ikke være svært at vælge en kryptotegnebog, men det er værd at undersøge. Når du har valgt en tegnebog, er det muligt at begynde at handle krypto. Når du har valgt en tegnebog, er det tid til at konfigurere den.

En desktopversion af en cryptocurrency-tegnebog gemmer dine personlige nøgler på din computer. De er ikke så sikre som online og mobile tegnebøger, men de er sikrere end førstnævnte. Sikkerheden af desktop-tegnebøger afhænger af det sikkerhedsniveau, brugeren har. Hacking kan udføres på ældre computere. Det er også muligt at gemme dine kryptoaktiver offline. En offline tegnebog er et godt valg til langtidsopbevaring.

Exodus anbefales til begyndere. Electrum og Litecoin er gode muligheder. eToros tegnebøger er gode til handel med en række kryptokurver. Du kan gemme Ethereum, Litecoin og XRP. Du kan også bruge eToro-tegnebogen til sikkert at gemme altcoins.

Trezor USB, en anden mulighed, giver dig mulighed for sikkert at gemme store mængder kryptokurrency offline. Det kan også bruges til depotformål og giver en sikker måde at sende og modtage krypto på. Du kan også gendanne mistet eller slettet krypto med backup-sætningen. Atomic Wallet var ikke i stand til at komme på den øverste cryptocurrency tegnebogsliste, i modsætning til andre tegnebøger. Dens funktioner gør det til en værdig konkurrent.

Trezor Model One kan også bruges. Denne tegnebog understøtter over 1,000 kryptokurver og er overkommelig. Selvom den ikke er så kraftfuld som nogle andre hardware-tegnebøger, tilbyder denne tegnebog mange nyttige funktioner, der gør det værd at investere. Denne tegnebog kan ikke integreres med iPhone-brugere. Trezor Model One er et godt valg, hvis du er ny inden for krypto. Selvom det er lettere at bruge, er det ikke den bedste mulighed for dem, der ønsker at købe en hardware-tegnebog.

Trezor NanoX X er ikke for alle, men det er den mest anvendte hardware-tegnebog. Det er billigere end andre tegnebøger og koster kun $ 150. Det understøtter over 1,800 kryptoaktiver, ligesom LedgerX. Selvom den kan tilsluttes via USB Type-C til en computer eller smartphone, har den ikke Bluetooth eller Wifi. Du kan overveje at købe en hardware-tegnebog, hvis du er bekymret for sikkerheden.

Exodus er et andet godt valg, som tilbyder en mobil tegnebog, der kan bruges på tværs af alle platforme. Tegnebogen understøtter flere kryptovalutabørser og har en intuitiv brugergrænseflade. Mycelium er ekstremt sikkert og bevarer din transaktionshistorik. Det blev lanceret i 2008 og er en af de mest betroede krypto-tegnebøger.