eBay Motors bil Selling Tips

De fleste folk ikke får den bedste værdi, når de sælger deres brugte biler simpelthen fordi de ikke kender nogen bedre!

Den eneste vigtigste element i at sælge din bil er marketing det korrekt. Du ønsker at skildre din bil i den bedst mulige lys, således at online-købere, hvad det er, de køber.

Tænk på din bil som fotomodel. Ville du fotografere denne model med en baggrund af højspændingsledninger i en gyde og andet skrammel, eller vil du placere hende ud på stranden med de maleriske ocean i baggrunden? Ville du gøre nærbilleder af en ny bums på hagen, eller ville du zoome ind på øjnene i stedet?

Målet er at gøre din kunde føler som om han ved hvad bilen er virkelig gerne. For at gøre at du skal tage mindst 60 kvalitet billeder på specifikke områder.

Nu hvor jeg har du tænker over det, er her nogle ting at overveje:

Forbered din bil

-Vaske og vokse din bil

-Rengøre windows og hjul

-Affedt motorrummet

-Smide ud nogen uønsket inde

-Vakuum ud interiøret

-Rense enhver pletter fra tæpper og sæder

-Rens stammen

Etape din bil til sin fotooptagelse

-Flytte bilen ind i et åbent område (en lukket garage gør for elendige billeder). En park eller skole parkeringsplads kan arbejde, men det er bedre at finde en behagelig baggrund som du komponere din marketing billeder.

-Sørg for, at der er ingen andre køretøjer i baggrunden, så fokus er udelukkende på hvad du sælger og ikke om støj i baggrunden.

-Dobbelttjekke at sørge for der er intet junky i baggrunden af dit skød som skrald dumpsters, cykler og elledninger.

-Skyd skarpe, korrekt tændte digitale fotos (alt hvad du behøver er omkring 72 dpi opløsning. Enhver mere opløsning resulterer i meget større billedfiler og tilbyder noget for online-købere.)

-Når du optager problemområder, gerne rust eller buler, sikre jer omfatte en ikke-rusted området i skud.

-Se belysningen! Sørg for din skud er fuld af lys, så du ikke er skyde skygger. Hvis du ikke kan få lys så flytte bilen, få kunstige lys eller afvente en lysere tid af dagen.

-Antallet af skud du tager bestemmes af typen køretøj, du sælger. For eksempel, en 2-personers kræver færre skud end en SUV, simpelthen fordi der er mindre døre og siddepladser.

-Manuelt Drej på dit kamera flash system så der lys backfills mørke områder. Dette er afgørende, når der fotograferes motorrummet og undervogn.

-Når du tager dine billeder, Sørg for at du fylde rammen for fotografi, så det er for det meste et billede af din bil. Dit fokus er på bilen, så ikke tage nogen af disse langdistance skud, hvor du ikke kan komme ud mange detaljer.

Penge skud – tallet i parentes viser om hvor mange fotos at tage for en 2-personers.

-(4) skyde alle fire hjørner på 45 graders vinkler til bilen. Skyde ned fra en stige eller en stol giver billederne en unik synspunkt og også lader dig fjerne en stor del af baggrunden “støj”.

-(10) hug og skyde 5 billeder på tværs af de forreste startende fra en 45 graders hjørne skudt, så lige om hjørnet, så midten, så andre lige hjørne og andre 45 graders hjørne skud. Gentag for bageste.

-(4) skyde hjul

-(2) nedskyde længde af bil at vise kroppen rethed på hver side

-(6) skyde motorrummet fra alle vinkler

-(2) skyde trunk lige på og fra 45 graders vinkel

-(3) bageste sæde rum.

-(3) dashboard. Lige ud fra førersædet, midterste og passager sæde.

-Ã…ben dør (6). Skyde hængslet, døren jamb og dørtærskel for hver dør.

-(2) skyde dørpaneler med dørene åbner

-(4) åbner dørene og skyde forsæderne.

-(2) konsol mellem forsæderne.

-(2) pedaler og gulvet bære områder.

-(5) undervogn. Skyde udstødning, bremser og ramme.

Stop ved at opdage måder at spare penge på dit næste bilkøb, eller klik på over til at finde ud af hvordan man skal køre en sene model bil gratis!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.