Svindel

Verden er fuld af alle slags mennesker. Hvis vi undersøger bare familie og venner vi er tæt på, vil vi se en bred vifte af værdier og adfærd og forskellige niveauer af integritet. Det er uheldigt, har hver profession sine dårlige frø. Dette gælder især for psykiske og astrologi svindel. Lad os se det i øjnene. Når du er glad og opfyldt, har du lidt nødt til at dykke ned i hvorfor ting sker for dig som de er. Når et forhold ikke opfylder eller du har en køre for dårlige held, det er når det er nemt at få truffet af fidus kunstnere, der hævder, at de kan hjælpe dig til en pris selvfølgelig.

Derudover er clairvoyante verden meget ureguleret. Derfor er der ingen reel måde at tjekke en psykisk kvalifikationer eller erfaring (alle synes at have 20 + års erfaring), eller moral. Derfor kan nogen komme op en morgen og erklære sig psykisk uden problemer.

Det er vigtigt at kunne skelne mellem seriøse udøvere og charlataner. Mens følgende råd ikke kan garantere, at den psykiske du vælger er et godt, vil det ikke desto mindre hjælpe dig med at undgå en god flok svindlere

Der er også et par af mine klienter, der er blevet snydt af meget genial, skamløse og hjerteløse con kunstnere, der har ingen problemer med at bruge personlig tro og kristendommen i sig selv som et middel til at vinde offerets tillid og fidus dem ud af betydelige penge.

Tillid, vil alt, hvad du har brug for og vil komme til dig nemt når du lære love dig selv og leve frygtløst igen. Det vil tage nogen tid. Være sikker på, en psykisk kan hverken ondt eller gavne dig ved at bede om store summer af penge til at hjælpe dig med en forbandelse… du ville være bedre tjent med at tage penge og går på en ferie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.